Piszcie co chcecie!

Nie jesteś zalogowany na forum.

Nathaniel
Użytkownik
Data rejestracji: 2014-03-06
Liczba postów: 72

Odp: Jakie macie opinie o Adidas ZX FLUX? Dobre do uprawiania sportu?

Cześć Wam! Mój syn jest bardzo aktywny, mnóstwo czasu spędza na uprawianiu różnych sportów, kompletnie amatorsko i dla własnej satysfakcji, ale jednak musi mieć do tego porządne buty. I tutaj właśnie moje pytanie, wiecie coś na temat modelu o którym wspomniałem w temacie? Do tego pory kupowaliśmy mu jakieś byle co na bazarach i to była tragedia. Czas zainwestować w coś porządnego…

Offline

Bartłomiej Kozieł
Użytkownik
Lokalizacja: Kątno
Data rejestracji: 2014-03-06
Liczba postów: 63

Odp: Jakie macie opinie o Adidas ZX FLUX? Dobre do uprawiania sportu?

Generalnie to taka propozycja bardziej dla osób biegających, nie wiem, czy sprawdzi się na przykład na rowerze albo podczas gry w piłkę, ciężko coś powiedzieć.

Offline

Leia
Użytkownik
Lokalizacja: Szymbark
Data rejestracji: 2014-03-06
Liczba postów: 10

Odp: Jakie macie opinie o Adidas ZX FLUX? Dobre do uprawiania sportu?

Też swego czasu długo się nad tym zastanawiałam i przewertowałam różne opinie o Adidas ZX FLUX. Ostatecznie zdecydowałam się jednak i mój syn jest z nich naprawdę zadowolony. Do tego w mojej ocenie dobrze wyglądają. Wejdź sobie pod ten adres https://ctxsport.com/produkt/buty-adidas-zx-flux-2/, masz tam naprawdę solidnie opisane to obuwie. Nosi je już rok, zdecydowanie nie oszczędza i świetnie się trzymają.

Offline

torolffV
Użytkownik
Lokalizacja: Ustrzyki
Data rejestracji: 2015-08-28
Liczba postów: 20

Odp: Jakie macie opinie o Adidas ZX FLUX? Dobre do uprawiania sportu?

Według mnie spoko wybór jako takie pierwsze porządne buty sportowe, powinien być zadowolony wink W ogóle warto zamawiać właśnie w tym sklepie na stronie ctxsport.com. Ogromny wybór butów znanych producentów, z gwarancją oryginalności. Mają też dobre ceny, mnóstwo promocji i buty zarówno takie sportowe, jak i na co dzień.

Offline

Nathaniel
Użytkownik
Data rejestracji: 2014-03-06
Liczba postów: 72

Odp: Jakie macie opinie o Adidas ZX FLUX? Dobre do uprawiania sportu?

Super, to chyba się jednak zdecyduję. Mogę jeszcze prosić o pomoc związaną z tym, jak odpowiednio dobrać dziecku rozmiar, żeby na pewno pasowało? Normalnie to łatwa sprawa, przymierzyć i już, ale jednak skłaniam się tym razem ku zakupom online.

Offline

Leia
Użytkownik
Lokalizacja: Szymbark
Data rejestracji: 2014-03-06
Liczba postów: 10

Odp: Jakie macie opinie o Adidas ZX FLUX? Dobre do uprawiania sportu?

Zawsze powinieneś mieć na stronie zdjęcie z tabelą rozmiarów albo jakiś odnośnik do podstrony, gdzie się znajduje. Tym się kierują. Jak spojrzysz na przykład na rozmiarówkę Reebok to zobaczysz, że jest tam też informacja o długości stopy, w centymetrach. Polecam kierować się właśnie tym. Zmierz dziecku stopę i dobrze rozmiar pod tym kątem.

Offline

Nathaniel
Użytkownik
Data rejestracji: 2014-03-06
Liczba postów: 72

Odp: Jakie macie opinie o Adidas ZX FLUX? Dobre do uprawiania sportu?

Super, jestem Wam mega wdzięczny za takie zainteresowanie, bardzo mi pomogliście! Pozdrawiam serdecznie.

Offline

Leia
Użytkownik
Lokalizacja: Szymbark
Data rejestracji: 2014-03-06
Liczba postów: 10

Odp: Jakie macie opinie o Adidas ZX FLUX? Dobre do uprawiania sportu?

Nie ma sprawy! Kupując dziecku obuwie naprawdę trzeba podejść do tego na poważnie i wszystko odpowiednio dobrać. Stopa się nadal rozwija i musi mieć możliwie najwygodniej, jak tylko się da.

Offline